Tack, tack, det är alldeles för mycket!

Eftersom jag fyllt år har jag blivit ordentligt firad, i dagarna tre – trots att det bara var en ordinär mellanfödelsedag. 

Fina gratulationer från familj och vänner. Väldigt trevligt och jag är alldeles nöjd och glad.

Därför hade jag verkligen inte blivit besviken om Nordea hade missat min födelsedag. Jag förväntade mig ingen uppvaktning från dem. Men helt oväntat kom det en personlig födelsedagshälsning, med sånguppvaktning och allt. De hade till och med anlitat Charlotte Perrelli för att fira mig ordentligt, tillsammans med den Nordea-kör, som jag inte ens visste fanns.

Så mycket besvär för min skull! Vacker sång och killen till höger head-bangar så fint på videon. Och alla på Nordea ställer upp på gratulerandet. Det är alldeles för mycket tycker jag. Nu måste jag ju fundera på hur jag ska tacka dem.

Jag kanske ska skriva till Nordea och be om namnen på alla medarbetare så att jag kan tacka dem personligen. Det är 30 000 personer som jobbar på Nordea i Norden, så jag ska kanske begränsa tacket till de svenska medarbetarna? Och helst via e-post, eftersom det skulle det gå loss på nästan 180 000 kronor att skicka papperspost, till de 10 000 svenska medarbetarna.

Vi får se hur jag gör. Men nu vet vi i alla fall vad de gör på banken efter tre. De sjunger in grattishälsningar till alla sina kunder!

Det här inlägget postades i Jubileum, Livet och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

13 svar på Tack, tack, det är alldeles för mycket!

  1. Grattis grattis grattis! Jag har inte sjungit in något på en video åt dig men jag tycker att du ska be om alla namnen och tack dem personligen.
    Sen är frågan om du får alla namn? Kanske du kunde begära alla andra länders Nordea-anställda också. Det kan ju bli precis hur många tack som helst det här.
    Ljuvlig första bild, vad heter skönheten?

    • Karin skriver:

      Tackar!

      OK, då gör jag det! Skriver och ber om namnen. Rapport på denna blogg så småningom.

      Skönheterna är höstanemoner. Varje år, när de börjar blomma, utbrister jag: ”Nejmen, inte är det väl dags för höstanemonerna än på länge?!” Men när jag kollar bilder från tidigare år ser jag att de faktiskt brukar komma i början av augusti, vilket fortfarande är sommar, enligt mig.

  2. Tack dem på Nordea personligen. förstås…

  3. Brorsdottern skriver:

    Vilket engagemang, lika stort som Agria som gratulerar min kisse varje år! Bra påminnelse att det är dags att ta fram skinkpaketet och hurra. Han äääälskaaaarrr rökt skinka!

  4. Viola_T skriver:

    Kära nån, så omtänksamma banken Nordeas hela personal är.
    Inte får jag nåt sånt gratulerande, kanske har jag för lite pengar insatta :-)

    Men GRATTIS i efterskott även från mej!

    • Karin skriver:

      Men så där kan väl Nordea inte göra. Skillnad på folk och folk, liksom. Jag förstår om du känner dig gratulationsdiskriminerad!

      Tack för efterskottsgrattis!

  5. Staffan Lagerström skriver:

    Min bank har aldrig hört av sig med presenter. Det kan bara klassas som skandal! Nu byter jag bank – igen.

  6. Karin skriver:

    Ack om det vore frågan om presenter! Lite lite högre ränta på sparkontot, eller sänkta avgifter på betalkortet skulle till exempel sitta bra. Nej här är det frågan om ett e-postmeddelande, med vidhängande video, som troligen bara äter upp dyrbar surftid, när jag är på landet. Kanske i maskopi med bolaget som tillhandahåller mina surftjänster? Du kan lugnt behålla din bank!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.